Over ons

We hebben  10+ jaar ervaring met software development. Wat ons verbindt, is mooie en gebruiksvriendelijke producten maken. Dat is wat we écht leuk vinden.

Wat drijft ons en hoe willen we van waarde zijn?

Als jongens met affiniteit voor design en software focussen wij op het ontwikkelen, produceren en uitgeven van simpele en intuïtieve digitale producten zoals WeReserve.

Ons doel is het aanbieden van een no-nonsense reserveer-, ticket- en bestelsysteem voor restaurants, met een hoge betrouwbaarheid, transparantie en onder flexibele condities tegen een aantrekkelijke prijs.

Het moet voor zoveel mogelijk horecaondernemers betaalbaar blijven, waarbij direct contact met WeReserve, het nakomen van afspraken, snelle reactietijden en onafhankelijkheid voor de horecaondernemer unieke kernwaarden zijn.

Onze principes

Kwaliteit Wij verbeteren ons product iedere week. Vaak op basis van jullie input, maar ook vanuit ons zelf.

Persoonlijk Waar vind je dit nog, direct contact met de eigenaar? Bij ons natuurlijk ;).

Doordat we support persoonlijk en eenvoudig houden (stuur gewoon een app via Whatsapp), weten wij precies wat jullie nodig hebben en zijn jullie snel geholpen.

No-Nonsense Wij willen alleen tevreden klanten en doen dus ook niet aan contracten. We proberen jullie gewoon zo goed mogelijk te helpen, en zolang dat bevalt zijn we allemaal tevreden.

Meer is niet altijd beterGroei is prima, maar niet ten koste van kwaliteit. We hebben een gezond bedrijf en zijn niet van plan om te groot te worden.
Wij willen een mooi product bieden voor een eerlijke prijs, waar jij als ondernemer centraal staat.