Over ons

We hebben  10+ jaar ervaring met software development. Wat ons verbindt, is mooie en gebruiksvriendelijke producten maken. Dat is wat we écht leuk vinden.

Wat drijft ons en hoe willen we van waarde zijn?

Met een team met veel affiniteit voor horeca, design en software ontwikkeling focussen wij ons op het uitgeven van het meest gebruiksvriendelijke reserveringssysteem met de beste service voor de horeca.

Ons doel is het aanbieden van het meest gebruiksvriendelijke reserveer-, ticket- en bestelsysteem voor restaurants, met een hoge betrouwbaarheid, transparantie en onder flexibele condities tegen een aantrekkelijke prijs.

Het moet voor zoveel mogelijk horecaondernemers betaalbaar blijven, waarbij direct contact met WeReserve, het nakomen van afspraken, snelle reactietijden en onafhankelijkheid voor de horecaondernemer unieke kernwaarden zijn.

Onze principes

Kwaliteit Wij verbeteren ons product iedere maand. Vaak op basis van jullie input, maar ook vanuit ons zelf.

Persoonlijk Waar vind je dit nog, direct contact met de eigenaars? Bij ons natuurlijk ;).

Doordat we support persoonlijk en eenvoudig houden (stuur gewoon een app via Whatsapp), zijn jullie snel geholpen.

Wij willen alleen tevreden klanten en doen dus ook niet aan contracten. We proberen jullie gewoon zo goed mogelijk te helpen, en zolang dat bevalt zijn we allemaal tevreden.

Meer is niet altijd beterGroei is prima, maar niet ten koste van kwaliteit. Wij willen het beste product bieden voor een eerlijke prijs, waar jij als ondernemer centraal staat.