Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Stijn van Oomen Restaurant Nu, Eersel

Ik gebruik we reserve nu ruim 2 jaar. Het systeem is makkelijk in gebruik en wordt voortdurend geüpdatet.

Er wordt altijd gezocht naar verbetering. Wat ik het meest waardeer is de service en ondersteuning zoals je die in deze tijd zelden meer ziet: geen 9-5 mentaliteit bij het oplossen van een vraagstuk maar meteen actie.

Daar hou je van als je ondernemer bent

Ken Sushi
Sushirestaurant, Amsterdam

Wij maken nu een aantal maanden gebruik van WeReserve en voor ons is het echt een uitkomst.

Makkelijk in gebruik en betaalbaar. Een leuk klein bedrijf, prettig en snel in contact bij vragen wat goed bij ons (ook een klein familiebedrijf) past.

We zijn vanaf het begin goed wegwijs gemaakt en er wordt meegedacht waar nodig. Kortom een aanrader!

Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve**

Wij werken nu bijna vier jaar met het online reserveringssysteem van WeReserve en kunnen stellen dat dit ons prima past. Wat ons zeer aanspreekt is dat we de uitstraling zelf kunnen bepalen, en past bij de uitstraling van onze website. Daarnaast zijn de mensen achter WeReserve vaktechnisch en erg fijn in omgang, bereid om je te helpen en een service te bieden die wij zelf ook geven aan onze gasten. Het bespaart ons veel tijd, die we nu beter aan onze gasten kunnen geven. Beoordeling. 5 sterren

Bas Strijbosch Restaurant 1910 Eindhoven

Ik werk al 5 jaar met WeReserve, super gebruiksvriendelijk, korte lijnen, transparant, geen torenhoge maandfacturen.

WeReserve denkt mee met de ondernemer!

Peter van den Luitgaarden
Yellow Rabbit, Nuenen

Dit is het tweede bedrijf van mij waar ik met WeReserve werk, gewoon omdat het gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overzichtelijk is.

Ook staat men altijd voor je klaar als er ook maar iets is, chapeau!!

Ingrid Schattenberg
Colors World Food, Wageningen

In deze bizarre tijd met alle maatregelen die door de overheid zijn opgesteld, is WeReserve er des te meer voor zijn gebruikers. Top mensen!
Na de eerste berichtgevingen van de overheid over het sluiten van de horeca, zijn ze druk geweest om de ondernemers te ondersteunen en veel werk uit handen te nemen.
Wij van Colors World Food zijn hier direct mee aan de gang gegaan en zijn erg blij met alle mogelijkheden die ze aanbieden .Wij hebben onze site en reserveermodule nu helemaal ingericht om het voor de gast, maar zeker ook voor ons, zo makkelijk mogelijk te maken.

Volg je collega's, kies WeReserve en ervaar het verschil!